Перед своїм великим сольним концертом у Черкасах молодий співак YAKTAK (Ярослав Карпук) провів фан-зустріч у  Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Поспілкуватися з виконавцем зібралися студенти ЧНУ й інші шанувальники його творчості — школярі і навіть їхні батьки. Ярослава засипали питаннями. Спілкування розбавляли хіти, які він виконав під гітару.

Зустріч була настільки теплою, що учасники Фабрики музичного мистецтва «VOICES» виконали разом зі співаком його пісню «Переможе добро» та запросили навчатися в ЧНУ.

Була й автограф-сесія, а ще учасники зустрічі нафотографувалися на згадку. Чимало з них пішли на концерт до YAKTAK, частина коштів із якого буде спрямована на підтримку  військових.

Зустріч організована начальником відділу виховної роботи Іриною Луценко.

 

Студентська рада поділилася враженнями.

Виборна представниця ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Діана-Крістіна Назаренко:

 «Сьогодні була можливість зустрітися з крутим і яскравим  виконавцем Ярославом Карпуком, YAKTAKом. Фан-зустріч пройшла чарівно, Ярослав дуже щирий і позитивний, що найприємніше — простий. Неначе спілкувалися з другом. Дуже рада, що наш університет підтримує такі ініціативи, адже це згуртовує студентів, а також допомагає розвиватися! Я у повному захваті. Дякую!».

Голова студентської ради ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Каріна Желдак:

«YAKTAK підкорив наших студентів своєю простотою та відкритістю. За розмовами час промайнув непомітно, студенти дізналися про його шлях як співака, натхнення та створення пісень. Співак дав певні поради стосовно музичної діяльності та залишив приємний теплий спогад у кожному з наших сердець. Ми вдячні йому за таку можливість та чекаємо у стінах нашого університету знову і знову!»

Фабрика музичного мистецтва «VOICES» теж отримала задоволення від спілкування та цінний досвід.

Даніїл Олійник:

 «Як на мене, дуже позитивна людина. Сподобалась його відкритість та щирість».

Ірина Захарченко:

«Зустріч із Ярославом була по-справжньому мотиваційною для мене. Він на власному досвіді доводить, що для артиста найважливіше — довга, плідна праця, впевненість у собі та своїй команді, а також, звичайно, уміння показати себе та закохати фанів у свою творчість».

Надія Запрягайло:

«Чесно кажучи, я не очікувала чогось неймовірного від цієї зустрічі, але згодом я зрозуміла, що помилялась. Йому всього 18 років, а він вже має скільки досягнень у своїй скарбничці! Надихнув, змотивував і порадив. Людина з вогнем в душі ще більше розпалила мій власний вогник, дякую».

Олексій Ткаченко:

«Сподобалась упевненість у собі та робота з аудиторією, коли молодий виконавець може ось так просто сісти на сцені і почати грати».

Поліна Панченко:

«Цікавий хлопець... простий, активний і однозначно талановитий. Дуже круто, що можна було почерпнути з його слів багато корисної інформації, можливо навіть настанов як артистці, вокалістці».

Вікторія Мущенко:

«Приємно було почути про розвиток і шлях молодого виконавця з перших уст. Він додав упевненості в тому, що ми робимо все правильно».

Дмитро Луценко:

«Ця зустріч дала мені змогу знайти відповіді на деякі питання. Насамперед я надихнувся тим, що YAKTAK у свої 18 років досить відверта людина, яка готова поділитися досвідом з однодумцями. Гадаю, що більшість знайшла рішення особисто для себе. Фан-зустріч була корисною і цікавою для всіх».

Анастасія Шостя:

«Щирий і відкритий хлопець, який не побоявся довіритись своїм мріям. Класно, що молоді артисти не бояться влаштовувати ось такі зустрічі з аудиторією, обмінюватися енергією та досвідом».

А проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк підсумувала:

«Той момент, коли робота не тільки обов‘язок, потреба і можливість. Але й задоволення від спілкування з творчою, активною молоддю».

УСІ ФОТО

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана ХмельницькогоФото: студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій Андрій Найда, Вікторія Литвин