Колектив «Фабрики музичного мистецтва «Voices» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяв участь у Благодійному заході на підтримку Збройних Сил України «В єдності наша сила», організованому Будинком ветеранів імені Євгена Подолянчука.

Свій патріотичний концерт студенти подарували військовим, родинам військових, волонтерам, працівникам Будинку ветеранів, учасникам благодійного аукціону.

Яна Боровик, одна із керівниць «Фабрики музичного мистецтва «Voices»:

— Наш колектив був створений на 2-у тижні широкомасштабного вторгнення, на восьмому році російсько-української війни. Ми зрозуміли, що не можемо мовчати. Що українське слово, українська пісня теж може боротися з ворогом. Ми співаємо про Україну, за Україну і для України. І віримо, що так допомагаємо Збройним Силам України! 

Анастасія Шостя, студентка ННІ української філології та соціальних комунікації ЧНУ, вокалістка «Voices»:

— Своїми патріотичними концертами ми допомагаємо університету, в якому навчаємося, волонтерським організаціям збирати кошти на потреби наших військових. Провели й свій благодійний концерт. Бо саме так українці наближають перемогу.

 Оксана Куцоконь, волонтерка, мама студента ЧНУ Олександра Куцоконя, який загинув на російсько-українській війні у березні 2022 року:

— Від усього свого материнського серця дякую вам, що в цей день були з нами, за підтримку, за неймовірний спів! Пишаюсь вами! Саме за такою, як ви, молоддю наше майбутнє!!!

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмелницького