Студентки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама та PR у медіагалузі», а також ОП «Медіакомунікації» стали переможницями проєкту «Scholarship» від «SEOquick». Учасники повинні були написати дослідження на тему інтернет-реклами (маркетингу).

Перше місце (грант – 9 тис. гривень) посіла Каріна Нездолій, студентка 2 курсу; 2 місце (грант – 6 тис.) – магістрантка Тетяна Завгородня; 3 місце (3 тис.) – Катерина Бондаренко, яка навчається на 3 курсі.

Мета проєкту: допомогти студентам з оплатою навчання та реалізацією своїх професійних навичок.

Організатори наголосили на тому, що допомога талановитим студентам надзвичайно важлива:

— Ми також були студентами, пройшли тернистий шлях навчання. Нам не треба розповідати, що студентам надзвичайно важко заробити гроші, не маючи практичного досвіду. Програма допомоги «Scholarship» досить популярна у світі. Сьогодні ми інвестуємо в цю програму, щоб допомогти талановитій молоді України.

— Я вже 4 роки працюю у сфері маркетингу, а тому подумала, що участь у проєкті стане для мене цікавою пригодою. І не помилилася — перемогла. Вдячна кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій за отримані знання, що допомогли написати гідно роботу. Особисто дякую завідувачці Тетяні Бондаренко за те, що завжди шукає такі можливості для студентів, інформує про них та сприяє участі в проєктах. Щиро скажу, що дуже приємно за свої наукові дослідження отримувати не тільки гарні бали, а й кошти», — зазначила Тетяна Завгородня.

— Ми завжди дуже радіємо успіхам студентів, зокрема й фінансовим. Зараз особливо складно студентам та їхнім батькам заробляти кошти на оплату навчання. За спеціальністю «Журналістика» навчається більшість студентів-платників. Водночас саме в цій сфері є додаткові можливості для розвитку й реалізації. Університет сприяє в пошуку таких ресурсів, а ми, викладачі, оперативно підхоплюємо ідеї та втілюємо їх разом зі студентами, — зауважила Тетяна Бондаренко, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій