Студентка  Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Кароліна Махно стала кращою спортсменкою січня у 2022 році на Черкащині.

Уже традиційно щомісяця на Черкащині визначають кращого спортсмена. Переможця обирають за результатами змагань, проведених напередодні. У січні на звання кращого претендували двоє спортсменів: боксерка, студентка 2 курсу ОП "Медична психологія" психологічного факультету ЧНУ Кароліна Махно та студент ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я, легкоатлет Костянтин Кишкань. Вони в січні здобули нагороди на всеукраїнських змаганнях.

Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області голосуванням визначила переможницею Кароліну Махно. 

Кароліна та її тренер отримають відзнаку і грошову винагороду від олімпійського осередку. Майстер спорту України міжнародного класу Кароліна Махно стала учасницею чемпіонату України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, що 23-30 січня відбувся в Тернополі. Черкащанка виборола золото та стала чемпіонкою України у ваговій категорії до 75 кг. Тренує Кароліну Андрій Мальований.

Кандидат у майстри спорту Костянтин Кишкань взяв участь у Командному чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні, що відбувся в Сумах 29-30 січня. Костянтин у складі змішаної команди здобув перемогу в естафетному бігу 4х400 метрів та посів третє місце в особистому старті – з бігу на 200 метрів у чоловіків. Тренує спортсмена Леонід Нечипоренко. 

 

ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я