Особливий святковий настрій створили для жінок Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького учасники святкового концерту «Найчарівнішим українкам». Вони розповіли студентам ННІ української філології та соціальних комунікацій, з якими почуттями вийшли на сцену і чого бажають своїм глядачам.

Учасники театральної студії «ДівАн», студенти 3 курсу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Андрій Коваленко та Валентина Колос:

—   Було дуже приємно виступати в саме такий, по-справжньому прекрасний, сповнений святковим настроєм день. Звісно , ми переживали. Взагалі, виходимо на сцену кожного разу наче вперше. Відчуваємо хвилювання і навіть страх, але це відчуття приємне. Буває, навіть коліна тремтять, в голові купа думок. Але ми збираємось, намагаємося встановити зоровий контакт із глядачами. Завжди знаходимо того, хто нам приємний, і тільки тоді заспокоюємося.

Студентка 2 курсу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Вікторія Хандюк, яка разом із гуртом «Серця трьох» дарувала глядачам пісні:

 

—   Усім жінкам насамперед бажаю щастя, палкого кохання, щасливої та люблячої родини, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій та душевної гармонії!

До побажань приєднався й артист, випускник Черкаського національного Владислав Придатченко:

—   Бажаю жінкам великого людського кохання, щастя, щоб завжди  їх супроводжувала удача. Гарного настрою! Мирного неба!

Враженнями від концерту поділилась доцент кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ННІ УФСК Наталія Ковтун:

 

—   Дуже душевно і по-весняному, незважаючи на погоду за вікном. Під час концерту у кожного в думках і в серці була весна.

 

Костенко Руслана, студентка 1 курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Красота Анастасія, студентка 1 курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій