Про постать відомого уродженця Черкащини Івана Піддубного розповів в  ефірі програми Українського радіо «Рось» професор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Володимир Поліщук.

151-ій річниці від дня народження українського спортсмена-борця, шестиразового чемпіона світу з боротьби Івана Піддубного було присвячено випуск програми «Радіодень»

У ній ішлося про те, що в області до визначної дати проходить низка заходів. Обласний краєзнавчий музей підготував експозицію «Богатир землі української», а в обласній науковій бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка 5 жовтня відбудеться презентація книги «Іван Піддубний. Весь світ упав до ніг твоїх». Про цю книгу розповіла випускниця Черкаського  національного, видавчиня Ірина Прилуцька.

Торік на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбувся Третій сателітний симпозіум «Виклики та перспективи в боротьбі».  Цьогоріч Івана Піддубного теж не оминають увагою.

Зокрема, у «Літературній енциклопедії Черкащини», упорядником якої є доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української літератури та компаративістики ЧНУ, голова обласного осередку спілки письменників України Володимир Поліщук, також є стаття про талановитого борця.

У радіоефірі Володимир Поліщук, Ірина Прилуцька та інші розповідають, чим цікава постать Піддубного та як його вшановують на Батьківщині.

ПРОСЛУХАТИ ЕФІР