100-річчя Паризької мирної конференції  1919–1920 років — за такою назвою в ННІ історії і філософії відбувся круглий стіл викладачів та студентів.

Привітала учасників круглого столу директор навчально-наукового інституту Наталія Земзюліна. Вона наголосила на важливості теми й побажала плідної роботи учасникам зібрання. 

Цікаву доповідь про процедурні особливості й новації в організації Паризької мирної конференції презентував науковець Олександр Овчаренко.

До обговорення також долучилися студенти. Разом із викладачами вони обговорили головні питання Паризької конференції і проблеми міжнародних відносин. Мова йшла про Американську програму миру, протиріччя між союзниками на Паризькій мирній конференції з основних питань мирного договору з  Німеччиною, проблеми створення Ліги Націй тощо.

Ділячись враженнями від участі у круглому столі, студенти зазначають, що такі заходи сприяють кращому розумінню історичних подій. А можливість обговорити ці питання з науковцями дозволяє ґрунтовніше дослідити ті чи інші проблеми.

ННІ історії і філософії