bgb
 
 
 
 
 

Першокурсників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошують відвідати міську вечірку-посвяту «StudCheParty», приурочену до Дня міста. Захід відбудеться у четвер, 13 вересня, о 17:00 на пляжі «Пушкінський». Про це під час прес-конференції у «Новій Добі» розповіли організатори свята та представники Департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Як зазначає директор Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов, торік вже організовували подібний захід, під час якого посвятили першокурсників у студенти. Свято зібрало понад 1 000 гостей.

— Мета заходу — об’єднати всю студентську молодь у межах одного захоплюючого й актуального проекту, який організовують безпосередньо молоді люди. Запрошуємо всіх студентів, музикантів та ді-джеїв, партнерів і решту молодіжних громадських організацій, які готові з нами співпрацювати, — каже Сергій Воронов.

Свято стартує о 17:00 зі спортивних ігор та інтерактивів. О 18:00 варитимуть кашу. О 19:00 — офіційна частина, після якої відкриють вечірку з музикою. О 22:00 розпочнеться посвята першокурсників. Окрім розважальної програми на заході проведуть різноманітні квести, профорієнтаційні лекторії тощо. Увечері на гостей чекає величезне багаття із піснями під гітару. Захід безалкогольний. 

Джерело: «Нова Доба»