Випуск магістрів спеціальності «Менеджмент» ННІ економіки і права відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 36 лікарів — очільників провідних медичних закладів Черкаської, Київської та Полтавської областей.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор ЧНУ Олександр Черевко:

— Ви були найкращими студентами. Для нас було почесно навчати таких досвідчених професіоналів. Ви збагатили своїм досвідом наших викладачів, а ми зробили все можливе, щоб час, проведений у Черкаському національному, був позначений для вас новими навичками й компетентностями, інноваційними рішеннями. Сподіваюся, що отримані знання ви зможете використовувати у своїй подальшій діяльності. Дякуємо вам за працю, адже сьогоднішні реалії пандемії створюють все більше нових викликів для лікарів. Пишаємося нашими випускниками!

Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Черкаська обласна лікарня» Черкаської обласної ради Олександр Дудник, вітаючи колег із завершенням магістратури, зазначив:

— Шкодуємо, що час так швидко плине, і навчання вже закінчилося. Це був чудовий період. Дякуємо за організацію освітнього процесу на найвищому рівні. Викладачі ЧНУ підготували якісний навчальний матеріал, який ми точно будемо використовувати в нашій управлінській діяльності. Куратор Світлана Богуславська завжди знаходила час для пояснень і допомоги, завдяки цьому ми мали змогу одночасно зі здобуванням освіти спокійно працювати, виконувати свої обов’язки.

Дипломи випускникам вручили ректор Олександр Черевко, директор ННІ економіки і права Василь Андрусяк та викладачка кафедри менеджменту та економічної безпеки Світлана Богуславська.

Нагадаємо, у 2019 році до ЧНУ вступили студенти — очільники провідних медичних закладів Черкаської, Київської та Полтавської областей. Медики стали студентами, щоб здобути необхідну для реформованої медичної галузі спеціальність управлiнця.

Навчальний процес організовував навчально-науковий інститут економіки і права. Згідно з отриманими на початку навчального року навчально-методичними комплексами лікарі вивчали такі дисципліни як: «Менеджмент організацій», «Сучасні управлінські технології», «HR-менеджмент», «Методологія та організація наукових досліджень», «Інтелектуальний та інформаційний бізнес».

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького