bgb
 
 
 
 
 

Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочала активну роботу.

На першому засіданні новообраних представників студентського самоврядування побував ректор університету Олександр Черевко.

Він привітав голів і виборних представників навчально-наукових підрозділів, гуртожитків університету, голову студентської ради університету, четвертокурсницю ННІ іноземних мов Аліну Козлову.

«Хочу, щоб у вашій команді панував дух співпраці, — звернувся з напутнім словом ректор. — Не втрачайте час, робіть своє, спираючись на досвід попередників, як можете, як умієте, за велінням душі. Наше спільне завдання — створити добру ауру, щоб студенти ЧНУ здобували професію, любили родину, країну та її символи.

Для нас важливий і цікавий кожен студент. Хай жоден не залишиться поза нашою з вами увагою.

Пам’ятайте, що ректор, ректорат — ваші партнери. Об’єднавши зусилля, ми робитимемо життя і навчання в ЧНУ цікавим і комфортним.

Не забувайте, що досвід роботи в органах студентського самоврядування — це складова і вашого життєвого успіху. Вміння працювати в команді, користуватися інформацією, стресостійкість — ваш квиток у майбутнє. Тож бажаю успіхів!»

«Олександр Володимирович — і друг, і товариш, і керівник. До нього можна звернутися з будь-якою проблемою. Він підтримував усі наші проекти. Переконана, що завжди підтримає і допоможе в роботі вам. Адже на ваші плечі лягла велика відповідальність і нові обов’язки!» — привітала нову студраду Юлія Нечипоренко, яка дві каденції виконувала обов’язки голови студентської ради університету, а нині прийшла прозвітувати про роботу та передати повноваження наступникам.

Голова Центральної виборчої комісії університету Ірина Луценко оголосила протокол виборів та офіційно передала повноваження новому керівництву самоврядування.

Подякувала всім за довіру та за поради Аліна Козлова. Вона зазначила, що два лідери виборчих перегонів за посаду голови студентської ради вирішили об’єднати зусилля, аби принести більше користі студентській спільноті ЧНУ. Відтепер Нікіта Прогунов, першокурсник ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я, буде її заступником. До речі, розрив у голосуванні між Аліною та Нікітою зовсім невеликий — 128 голосів. Обоє переконані, що це дозволить зробити студраду ще більш студентоорієнтованою.

Перше засідання пройшло конструктивно. Незабаром студентська рада-2018 візьметься за реалізацію запланованого.

 

Нагадаємо, на минулому тижні в ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбулися вибори до органів студентського самоврядування.

Головою студентської ради університету обрали Аліну Козлову, четвертокурсницю ННІ іноземних мов.

Її заступником став першокурсник ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Нікіта Прогунов.

Обрали також голів студентських рад навчально-наукових інститутів та факультетів. Вдруге головами студрад стали Мар’яна Кусяка (ННІ економіки і права) та Анастасія Щербата (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва).

Студраду ННІ іноземних мов очолив Артем Тукало, ННІ інформаційних та освітніх технологій — Сергій Ширшов, ННІ історії і філософії — Дмитро Онищенко. У ННІ української філології та соціальних комунікацій головою студради став Дмитро Кузьмінський, у ННІ природничих наук — Оксана Гречка, у ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я — Юлія Предвічна.

Головою студради психологічного факультету обрано Максима Миськів, а факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем — Валерію Бондаренко.

Студенти також обирали виборних представників від студентських рад навчально-наукових інститутів та факультетів. Тож свої ННІ та факультети представлятимуть :

Максим Косенко (ННІ економіки і права);

Катерина Захарченко (ННІ іноземних мов);

Ілона Деревінська (ННІ інформаційних та освітніх технологій);

Яна Ляшенко (ННІ історії і філософії);

Ангеліна Лисак (ННІ української філології та соціальних комунікацій);

Каріна Полінкевич (ННІ природничих наук);

Дмитро Зеленський (ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я);

Вікторія Кривошея (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва);

Діана Михайленко (психологічний факультет);

Роман Голик (факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем).

 

Оксана Макаренко, студентка 2 курсу магістратури «соціальні комунікації» ННІ української філології та соціальних комунікацій

 Фото: Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького