Навчально-методичний відділ інформує, що з 10 години 20.09.2020 (неділя) до 20 години 22.09.2020 (вівторок) буде відкрито доступ в електронному Кабінеті студента для обрання вибіркових навчальних дисциплін студентами всіх курсів навчання (крім випускних):

  • перший курс бакалаврату обере на 2020/2021 навчальний рік по одній дисципліни з категорій історії, культури, державної мови, іноземної мови, інформаційно-комунікаційних технологій, фізичної підготовки;

  • другий і третій курси бакалаврату та перший курс магістратури оберуть на другий семестр 2020/2021 навчального року одну міжгалузеву навчальну дисципліну;

  • другий і третій курси бакалаврату мають можливість дообрати на перший семестр 2020/2021 навчального року одну міжгалузеву навчальну дисципліну  (це виняток для студентів, які вчасно не здійснили вибір у червні).

Вхід до Кабінет студента для зарахованих у 2020 році студентів доступний через корпоративні акаунти (уточнити адресу можна в дирекції/деканаті або у куратора групи), для старших курсів – за паспортом, студентським квитком або заліковою книжкою.

Детальні інструкції щодо вибору, реєстри вибіркових дисциплін для ознайомлення і вхід до Кабінету студента розміщено на сторінці Вибіркові дисципліни сайту навчально-методичного відділу.

Щоб зробити вдалий і безпомилковий вибір, радимо до початку процедури детально ознайомитися з робочими програмами дисциплін і занотувати назви (шифри) тих, що Вас зацікавили. Слід урахувати, що групи мають обмежену кількість місць, тому зарахування проводитиметься за часом і пріоритетом вибору в Кабінеті студента. Якщо за першим пріоритетом неможливо сформувати групу або група переповнена, система розгляне альтернативні  варіанти. Тому важливо заповнювати пропозиції з усіма доступними пріоритетами (аналогічно до вибору кількох спеціальностей/університетів під час вступу). 

Першокурсникам бакалаврату при виборі дисципліни з фізичної підготовки потрібно звернути увагу на розклад занять (вказано у верхньому правому куті робочої програми кожної пропозиції). Для вивчення іноземної мови обов’язково потрібно пройти вхідне тестування – запрошення надійде на корпоративну пошту.    

Зареєструватися в Кабінеті студента та познайомитися з його функціоналом можна з 18.00 18.09.2020 (вечір п’ятниці). 

Бажаємо цікавих і змістовних курсів за вибором!

Навчально-методичний відділ