Студенти ОП «Приватне право та інтелектуальна власність» започаткували неформальні зустрічі з відомими та успішними людьми. У форматі «Public Talk» відомі люди Черкащини зустрічатимуться зі студентами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та ділитимуться своїм досвідом, напрацюваннями й життєвими принципами.

Першим відгукнувся на запрошення і доєднався до студентської програми «Public Talk» депутат Черкаської обласної ради, директор з економіки двох успішних підприємств, голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Тальнівського району, член правління Всеукраїнської аграрної ради та громадський діяч Ігор Новицький.

Гість розповів про свої студентські роки, початок кар’єри та розбудову підприємства, продемонстрував реалізовані ним у Тальнівській громаді проєкти, поділився планами на майбутнє та дав низку порад, як розпочати самостійне доросле життя і побудувати власну справу.

«Від вашої професійної підготовки та рівня знань залежить, як швидко ви знайдете можливість самореалізації та працевлаштування. Сьогодні відчувається величезний кадровий голод на професійні кадри в провінціях. Тому ви набагато швидше знайдете собі високооплачувану роботу в маленькому місті, ніж у мегаполісі», — відкрив студентам секрет успіху Ігор Валерійович.

Студентам сподобався такий формат заходів. У комфортній обстановці, у нещодавно облаштованому студентському хабі кожен мав змогу вступити в дискусію та висловити свої переконання. Організатори заходу пообіцяли, що попереду ще багато зустрічей із цікавими гостями.

«Ніщо так не мотивує молодих людей, і мене самого, як особистий приклад людини, що незважаючи на молодий вік, стала успішним бізнесменом, сім’янином та опорою для громади. Влаштовуватимемо такі зустрічі, аби надихатися самим та заохочувати своїх ровесників до саморозвитку та реалізації потенціалу», — зазначив організатор івенту, студент спеціальності «Приватне право та інтелектуальна власність» Олексій Заєленчець.

Кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін