Науковці ННІ міжнародних відносин історії та філософії ЧНУ ім. Б. Хмельницького, на чолі з професором Віталієм Масненком — активні  учасники і партнери всеукраїнського проєкту «Наукова Super NOVA», координатором якого є  Національний фонд досліджень України.

Мета заходу: презентувати досягнення українських учених у межах проєктів, виконаних за підтримки НФДУ та виокремити стратегічно важливі напрацювання/доробки вчених України, готових до практичного впровадження чи тих, що вже мають впровадження з метою їх масштабування.

Проведення цього заходу сприятиме також розумінню того, що існує потреба в організації самоврядної структури, яка акумулює наукові розробки, здійснює експертну оцінку, надає консалтингові послуги, займається промоцією та створенням можливостей для вчених, організовує взаємодію між органами влади, інвесторами та розробниками. Усі ці функції може виконувати Офіс підтримки вченого.

Форма заходу: виступи вчених у форматі TEDx/ pitching

Цільова аудиторія/Стейкхолдери/Потенційні бенефіціари: Міністерство охорони здоров’я, Міністерство оборони України, Міністерство соцiальної політики України, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України Державна служба України з надзвичайних ситуацій, РНБО, територіальні громади, Державне агентство лісових ресурсів України, установи харчової промисловості та сфери обслуговування, громадські організації, виробники фармацевтичної продукції, виробники енергозберігаючої продукції.

 

ННІ міжнародних відносин історії та філософії