Благодійний марафон у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького у розпалі. Усі інститути та факультети проводять свої благодійні акції.

Так, із 5 грудня у навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва стартувала акція «Лапа доброти». Її мета — надихнути студентську молодь та науково-педагогічний колектив на добрі справи та популяризувати культуру благодійності. Спільними зусиллями було зібрано кілька пакунків засобів першої необхідності для тваринок, якими опікується Черкаське міське товариство захисту тварин «Друг». А це близько 20 кг корму, 75 м ганчірної тканини та ліки.

Ініціативу підхопили в ННІ фізичної культури, спорту та здоров'я, у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №29.

Завершилася акція 20 грудня: за участі студентської ради інституту було передано зібрані речі координаторам притулку для тимчасового утримання бездомних тварин товариства «Друг».

— Нам імпонують слова амбасадорки доброї волі ООН Анджеліни Джолі: «Коли ти робиш щось для інших від душі, не чекаючи подяки, хтось записує це в книгу доль і посилає щастя, про яке ти навіть не мрієш». Продовжуємо робити добрі справи і нехай благоДійність стане щоденною звичкою! — зазначив директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов.

 

@pedosvita_life_

Наталія Скакун, заступник директора ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва