Народний депутат України, член Наглядової ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Сергій Рудик зустрівся з виконувачем обов’язків ректора ЧНУ Олександром Черевком у відбудованому корпусі № 4.

Свого часу Сергій Рудик сприяв реалізації інвестиційного проєкту.

 

В. о. ректора Олександр Черевко, директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов та декан психологічного факультету Лариса Туз провели Сергію Рудику екскурсію відбудованим лівим крилом корпусу № 4. Показали оновлене обладнання та мистецькі студентські роботи у відремонтованих аудиторіях, серед яких: майстерня рисунку, живопису, кабінет соціальних технологій, центр психологічної допомоги, навчально-тренінгова аудиторія, навчально-психологічний клас, кабінет соціокультурних технологій, логопедичний кабінет, лабораторія управлінських технологій, лінгафонний кабінет, кабінет ігрових технологій, кабінет-лабораторія нової української школи тощо.

За словами очільників інституту та факультету, модерні аудиторії та сучасну матеріально-технічну базу можна порівняти з інтер’єром популярних європейських закладів вищої освіти. Зіставляючи знімки старого та сучасного корпусу, можна з упевненістю сказати, що якість навчання покращиться і мотивація для подальших звершень теж збільшиться в рази.

Олександр Черевко подякував Міністерству освіти і науки, обласній владі, народним депутатам Сергію Рудику, Олександру Скічку та всім, хто долучився до цієї загальноміської справи, і висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Нагадуємо, що оновлений корпус готують до офіційного відкриття. А в університеті вже думають над реконструкцією діючої частини корпусу № 4.

 Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького