bgb
 
 
 
 
 

Студенти та викладачі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, і зокрема кафедри військової підготовки, разом із ректором Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександром Черевком доєдналися до всеукраїнської акції з підтримки полонених українських моряків.

У День Збройних Сил України біля Черкаської облдержадміністрації зібралися державні службовці, військові, освітяни, школярі та студенти, політичні і громадські діячі, журналісти. Підняти прапор Військово-Морських Сил України на флагштоку біля ОДА випала честь ветерану АТО, капітану третього рангу Віктору Шульзі.

— Усіх учасників акції об’єднує спільне бажання — щоб Україна перемогла в цьому жорсткому протистоянні з російським агресором і щоб наші полонені моряки повернулися додому живими, — зазначив ректор Черкаського національного Олександр Черевко. — Українські військовослужбовці щодня ризикують життям, щоб це бажання здійснилося. Тому в День Збройних Сил України зичу їм сил і терпіння, незламності і непохитної віри у свою Батьківщину. Хай береже їх Господь від усього лихого!

Ректор привітав також педагогів та студентів кафедри військової підготовки ЧНУ, підкресливши, що гасло підрозділу — «Навчаємося, щоб захищати».

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького