На засіданні конференції трудового колективу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького було розглянуто низку важливих питань.

Відповідно до умов контракту з Міністерством освіти і науки України ректор Олександр Черевко прозвітував про результати діяльності у 2023 році.

У контексті всіх новацій окреслив основні завдання, які стоять перед колективом – програма трансформації університету; нові форми і методи профорієнтаційної роботи; розширення можливостей дуальної освіти; пошук грантових проєктів у науковій і освітній сферах; міжнародна діяльність; національно-патріотичне виховання. Одне з пріоритетних завдань — підтримка Сил оборони України.

У обговоренні звіту взяли участь Ігор Погрібний — голова профспілкового комітету Галина Луценко — професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, Аліна Прощаликіна — завідувачка кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, Євгеній Хлівнюк — головний інженер університету, Євгенія Лядецька — голова студентської ради ЧНУ.

Делегати конференції позитивно оцінили роботу ректора у звітному періоді.  

Також було затверджено зміни до складу вченої ради і конференції трудового колективу. Крім того, проголосували за внесення змін до Положення про конференцію, до Колективного договору між адміністрацією і первинною організацією профспілки ЧНУ на 2021-2025 роки.

— Переконаний, що реалізувати заплановане під силу найбільшому в області колективу освітян. Ми здатні забезпечити якість освіти, розвиватися, трансформуватися і йти вперед, — підбив підсумки засідання ректор.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького