Минає рік від початку повномасштабної неспровокованої агресії росії в Україну. Студенти, викладачі, працівники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького тримають стрій і згуртовані, як ніколи.

Справжніми культурними воїнами стали учасники створеної у воєнні дні «Фабрики музичного мистецтва «Voices». Вони вже мають відзнаки мистецьких конкурсів. Молоді виконавці своєю творчістю дають надію на перемогу та підіймають настрій українцям. Наближається дата, яка стала чорною в календарі кожного українця. До цього дня колектив «Voices» створив проникливе відео на пісню Наталки Могилевської «Я кажу «Ні! жахливій цій війні». У кожному слові, у кожній ноті, в кожному кадрі — сум, біль, розпач, сльози та непохитна віра в перемогу кожного українця.

Пропонуємо вам переглянути це відео, яке підготували учасники «Фабрики музичного мистецтва «Voices» під керівництвом Яни Боровик, Анни Прокопчук та їхньої ідейної натхненниці, проректорки з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галини Гаврилюк.

  

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького