bgb
 
 
 
 
 

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького підбили підсумки І туру І етапу студентської олімпіади з живопису, організованої кафедрою образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

 Свою майстерність продемонстрували близько 70 студентів 1-6 курсів, які опановують спеціальності «образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» та «середня освіта (образотворче мистецтво)» в навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва. Малювали в черкаському міському парку Перемоги. Кожен обирав собі локації до смаку.

Роботи студентів оцінювали викладачі кафедри. Привітав юних художників ректор Олександр Черевко:

— Всі роботи достойні, ви гарно відчуваєте природу і навколишній світ. Звісно, вам ще є чому вчитися, та головне, що ви маєте, в кого вчитися. Серед ваших викладачів — заслужений художник України Тетяна Касьян, народний художник України Іван Бондар, заслужений художник України Іван Фізер, заслужений художник України Віктор Олексенко і ще ціла плеяда знаних митців та мистецтвознавців, молодих і талановитих викладачів. Вони щодня діляться з вами своїм досвідом та майстерністю. Тож не марнуйте часу. Це лише перший тур олімпіади. Вірю, що ваші роботи будуть перемагати ще в багатьох конкурсах!
Авторам семи кращих робіт були вручені дипломи переможців. А третьокурсників Тамілу Трощенко (І місце), Ірину Чекаль (ІІ місце) та Анну Зубенко (ІІІ місце) ректор Олександр Черевко спільно з головою профспілкового комітету Анатолієм Стеценком нагородили сертифікатами переможців.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького