Від президента Національного університету Кьонсан, Республіка Корея, надійшов лист підтримки українським науковцям:

«Найщиріші вітання від Національного університету Кьонсан! — йдеться в листі. —

Моє ім’я Сун-Кі Квон, я президент Національного університету Кьонсан (НУК). Як національний флагманський університет у Кьоннамі, який представляє Республіку Корея, НУК прагне виконувати свої обов'язки у сфері глобальної вищої освіти та презентувати бачення, яке лідирує у світі.

Зокрема, НУК запросив Ян Гу Лі, колишнього посла Кореї в Україні, як професора для посилення співпраці з українськими закладами вищої освіти та сприяння спільним дослідженням і обмінам. У межах цих заходів ми обговорюємо укладення договору про співпрацю з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Ми добре усвідомлюємо, що українська влада і народ дуже постраждали від війни, що триває на території України. Спостерігаючи, як безневинний український народ втрачає свої життя та зазнають руйнувань численні цивільні об’єкти, я почуваюся нещасним та згорьованим громадянином світу, що живе у цю епоху.

Ми розуміємо та співпереживаємо болю та труднощам України, оскільки Республіка Корея також пройшла через болючу історію, коли були принесені в жертву мільйони людей. Уся країна була зруйнована під час Корейської війни сімдесят два роки тому, що змушує мене почуватися ще більш сумно і гірко.

Упевнений, що Україна подолає труднощі цієї війни, відновить свій суверенітет і знову стане стабільною країною, яка захищає цінності миру.

Ми щиро сподіваємося, що найближчим часом в Україні знову буде досягнутий мир, і що національна стабільність і порядок будуть відновлені. Наостанок ми хотіли б передати наше заохочення та підтримку українському народові та вашому університету.