Відповідно до умов контракту з Міністерством освіти і науки України ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко прозвітував про результати діяльності у 2021 році. Це підсумок роботи за рік колективу університету.

Звіт ректора заслухали та затвердили делегати конференції трудового колективу університету.

У обговоренні звіту взяли участь проректор з науково-інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко, директорка ННІ української філології та соціальних комунікацій Оксана Іванченко, професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Галина Луценко, голова Ради молодих учених Наталія Карауш-Кармазін, голова профспілкового комітету Ігор Погрібний, головний інженер Євгеній Хливнюк, в.о. голови студентської ради Дар’я Загребельна.

Із повною версією звіту ректора можна ознайомитися на сайті університету.

Про підсумки роботи ЧНУ ім. Б. Хмельницького йдеться також у №47 газети «Наш національний».

За ініціативи голови конференції трудового колективу Анатолія Чабана було внесено зміни до складу колективного органу.  

Про внесення змін до Колективного договору між адміністрацією і первинною організацією профспілки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на 2021-2025 роки доповів голова профспілкового комітету Ігор Погрібний.

Було також погоджено нову редакцію Статуту університету, з якою ознайомив присутніх перший проректор Василь Мойсієнко.

Вчений секретар Наталія Андрусяк доповіла про зміни у вченій раді університету, а проректор Сергій Корновенко — про новий склад Комісії з академічної доброчесності та корпоративної етики.

На засіданні було виконано й приємну місію: вручено нагороди членам трудового колективу.

Галина Гаврилюк, проректор з освітньо-виховної та іміджевої діяльності університету отримала Почесну Грамоту Міністерства освіти і науки України.

Людмила Киба, старший викладач кафедри  англійської філології та методики навчання нагороджена нагрудним знаком «Почесна відзнака ректора», Олександр Артюшенко, професор кафедри спортивних дисциплін — Почесною грамотою ректора університету.

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: студент ННІ української філології та соціальних комунікацій Андрій Найда