bgb
 
 
 
 
 

У межах святкової програми до Дня міста у Черкасах було проведено селфі-квест — «Знай рідне місто краще». Участь у заході взяли майже 120 осіб, серед яких і студенти-історики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

ЧНУ імені Богдана Хмельницького представляла команда студентів навчально-наукового інституту історії і філософії у складі Дмитра Онищенка (2-А), Олексія Шандри (4-Б) та Надії Павлової (4-Б). За результатами селфі-квесту команда університету отримала перемогу серед черкаського студентства, вкотре продемонструвавши професійну підготовку в стінах альма-матер. 

—   Наша команда завершила селфі-квест із найкращим результатом — 80 хвилин 25 секунд. Під час квесту ми побували як біля відомих архітектурних пам’яток міста, так і біля тих, які нещодавно стали родзинкою Черкас. Загалом цей захід подарував нам лише позитивні емоції, адже спільна праця завжди приносить задоволення, — ділиться враженнями Дмитро Онищенко.

Після закінчення селфі-квесту переможців було нагороджено подарунками та сувенірною чашкою з зображенням однієї зі знакових споруд Черкас — Блакитного палацу.

 Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького