До уваги абітурієнтів! 3 грудня 2021 року кафедра початкової освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проводитиме День відкритих дверей в онлайн-форматі на платформі Google Meet.

Долучитися до заходу можна буде за активним посиланням в Google Meet о 13.00 https://meet.google.com/iap-cnmn-vyg. Або долучитися до етерів на сторінках кафедри у Facebook та Instagram.

Спікерами онлайн-заходу будуть: заступник директора інституту з навчальної роботи, доцент Валентина Мовчан, в.о. завідуючої кафедри Наталія Байдюк, представники приймальної комісії, здобувачі вищої освіти. Вступникам розкажуть про зміст освітніх програм кафедри початкової освіти, особливості освітнього процесу та наукових досягнень здобувачів вищої освіти, можливості вступу, навчання на безкоштовній основі тощо.

Представники студентського самоврядування проведуть екскурсію навчальним корпусом університету, гуртожитками, їдальнями, спортивними локаціями для студентів.

У режимі відеотрансляції можна отримати відповіді на будь-які запитання.

Звертаємо увагу, що запитання про діяльність кафедри та про вступну кампанію 2022 року можна поставити в чаті платформи Google Meet або на сторінках кафедри в соціальних мережах Facebook та Instagram.

 

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва