Підбиваючи підсумки на екваторі вступної кампанії-2018, приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького інформує, що до закладу вищої освіти вже подано близько 5 тисяч заяв.

З них 2951 заява на основі повної загальної середньої освіти на освітній рівень «бакалавр»; 290 заяв на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» на освітній рівень «бакалавр»; 1630 заяв на освітній рівень «магістр».

Слід зазначити, що більшість усіх заяв подано в електронному вигляді.

На цьому етапі лідерами за популярністю серед абітурієнтів є спеціальності економічного, психологічного, педагогічного напрямів, а також іноземні мови, фізичне виховання та здоров’я людини, археологія, право.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії ЧНУ Людмили Смалиус, вступники ЧНУ обирають серед 57 спеціальностей та близько 80 освітніх програм.

Нагадаємо абітурієнтам, що в цьому році у Черкаському національному відкрилися нові спеціальності. Освітній ступінь «бакалавр» можна здобути за спеціальностями «середня освіта (інформатика), «маркетинг», «фінанси, банківська справа та страхування», «біологія», «середня освіта (біологія та здоров’я людини)».  Збільшився лінцензійний обсяг на низку спеціальностей освітнього ступеня «магістр»: «економіка», «метрологія та інформаційно-вимірювана техніка», «право», «психологія», «фізична культура і спорт», а також з’явилася нова спеціалізація — «облік і оподаткування».

В університеті функціонує Консультаційний центр приймальної комісії. Тут щодня відповідають на питання абітурієнтів особисто за адресою: бульвар Шевченка, 81, 1-й поверх навчального корпусу № 1 або  за телефонами — 067-830-96-12, 063-803-29-71. 

Також в аудиторії № 203 навчального корпусу № 1 діє пункт реєстрації електронних кабінетів.

Із більш детальною інформацією про вступну кампанію можна ознайомитися у рубриці «Вступ 2018».

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького