bgb
 
 
 
 
 

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримує подяки від військовослужбовців. Спільнота ЧНУ постійно допомагає захисникам, перераховуючи кошти, купуючи необхідне спорядження.

15 тисяч було перераховано на потреби 43-ї окремої артилерійської бригади імені Гетьмана Тараса Трясила, де служить випускник університету Тимофій Легоняк.

Від командування та особового складу підрозділу надійшла подяка за патріотизм, активну громадську позицію та допомогу бійцям.

Вдячний відгук надіслали бійці підрозділу, в якому служить студент ННІ економіки і права Ярослав. Учора їм було перераховано 37 тисяч гривень на генератор та планшети.

«Дякуємо Колективу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та особисто ректору Черевку Олександру Володимировичу за допомогу нашому підрозділу. Ми вирішили придбати генератор на двох видах палива. Уже замовили за 24000 грн + доставка. Дякуємо! Слава Україні! Разом до перемоги!» — пишуть військові та надсилають чеки на підтвердження.

Нагадуємо, що збір на квадрокоптер DJI Mavic Enterprise триває. Для цього військова частина відкрила в додатку «МОНОБАНК» збір на матеріально-технічні засоби.

Ціль: 220 000 грн

Посилання на банку

Номер картки банки

5375 4112 1656 0784

Крім того, четвертокурсниця ННІ іноземних мов просить підтримати збір її батька-військовослужбовця.

Чоловік збирає на пікап для свого підрозділу.

Посилання на банку

Номер картки банки

 5375 4112 2052 9072

Долучайтеся, кожна гривня важлива!

Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького