Вступники, які вступають за ОС «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, мають право на додаткові бали в тому випадку, якщо вони зареєстровані в селі і здобули повну загальну середню освіту у закладах освіти, що знаходяться на території сіл, у рік вступу.

(Перелік шкіл, учні яких мають право на сільський коефіцієнт — https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2018/perelik-shkil-uchni-yakih-mayut-pravo-na-silskij-koeficiyent-informaciya-utochnyuyetsya).

Конкурсний бал вступника, який має право на сільський коефіцієнт множиться на 1,02. (Наприклад: конкурсний бал 168 множимо на коефіцієнт 1,02 = 171,36.). Для спеціальностей, яким надається особлива підтримка (https://drive.google.com/file/d/1t99Qk3hqHNQtdwF9rJEhCzMZpvvyc6gW/view) значення сільського коефіцієнту підвищене до 1,05 (Наприклад: конкурсний бал 168 множимо на коефіцієнт 1,05 = 176,4.).

Звертаємо увагу, що вступники надають довідку про реєстрацію місця проживання (за потреби) згідно з додатком 13 (https://drive.google.com/file/d/1q1UU_vPPcsbPPg1TxbzLvYNrTfhBP-_f/view?usp=sharing) до Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207.

 

Приймальна комісія