З нагоди Дня Конституції України випускнику ННІ економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, військовому об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитру Котомчаніну міський голова Анатолій Бондаренко вручив  нагрудний знак «За мужність і героїзм».

Нагородження відбувалося в Черкаському обласному художньому музеї під час урочистого зібрання. Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.  На ньому вручили нагороди черкащанам, котрі в тилу й на фронті докладають надможливих зусиль для того, аби наблизити українську перемогу: військовим, медикам, підприємцям, вартовим порядку, рятувальникам та освітянам.

Ректор ЧНУ Олександр Черевко привітав Дмитра з нагородою та подякував за самовіддану службу задля перемоги України у війні проти росії.

До Збройних Сил України Дмитро потрапив в розпал АТО в Україні — січень 2015 року. Після тривалої професійної підготовки упродовж наступного року у складі окремого мотопіхотного батальйону бригади імені Івана Виговського відправився на захист країни.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Дмитро один із перших прийшов до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, оскільки переконаний, що конфлікт так скоро не вирішиться.

Сьогодні лейтенант Котомчанін — досвідчений офіцер, який упевнено виконує поставлені завдання. Вірить у Перемогу України та докладає максимум зусиль, аби наблизити цей момент.