У Черкаському  національному університеті з 20 по 25 вересня перебуватимуть з навчально-науковим візитом науковці з іспанського університету Вальядоліда у межах програми Еразмус+.

Перший проєкт з міжнародної академічної мобільності з університетом Вальядоліда за програмою Еразмус + розпочався у ЧНУ у 2019 році. Ініціаторка та координаторка проєкту — доцент Наталія Сливка, в.о. завідувачки кафедри сучасних практик викладання англійської мови.

Наукові співробітники кафедри сучасної, новітньої та американської історії, журналістики й аудіовізуальної комунікації та реклами — Цезар Гарсія Андрес та Пабло Арконада Ледесма планують ознайомитися зі структурою, напрямами досліджень та методиками викладання приймального університету.

Науковці будуть відвідувати та проводити заняття в ННІ іноземних мов, навчальні семінари з викладачами кафедри сучасних практик викладання англійської мови, спрямовані на обмін викладацьким та культурним обміном. Також прочитають лекції з історії африканського континенту для студентів ННІ міжнародних відносин, історії та філософії.

Проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, професор Сергій Корновенко відзначив важливість таких візитів для поглиблення міжнародної співпраці між університетами та побажав іспанським колегам плідного й цікавого робочого тижня.

ННІ іноземних мов