bgb
 
 
 
 
 

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів, було складено ТОП-100 найпопулярніших закладів вищої освіти України 2018 року. У цю сотню увійшли університети-лідери за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти.

У сотні кращих навчальних закладів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького посів 39 місце. ЧНУ став одним із двох університетів Черкащини, що увійшли в цей рейтинг. Другий за популярністю навчальний заклад, Уманський державний педагогічний університет ім. П. Тичини, розмістився за рейтингом на 72-ій сходинці.

Нагадаємо, що за час вступної кампанії до Черкаського національного надійшло  8724 заяви від абітурієнтів із різних регіонів України.

За словами ректора університету Олександра Черевка, 39 місце у сотні найпопулярніших закладів освіти України — це гарний результат.

— ЧНУ впевнено підтвердив лідерські позиції кращого закладу вищої освіти Черкащини. Дякую приймальній комісії і всій нашій команді за добру роботу і впродовж року, і в період вступної кампанії. Чекаємо результатів конкурсу і сподіваємося, що наш абітурієнт стане нашим студентом, — підсумував Олександр Володимирович.

 Читайте також: Черкаський національний – лідер серед закладів вищої освіти Черкащини.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького