Аспірант Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, депутат Черкаської міської ради Артур Акопян посприяв встановленню пішохідних знаків біля гуртожитків ЧНУ. Саме це перехрестя вулиць Університетської та Хрещатика, яке веде від першого навчального корпусу та головного корпусу університетської бібліотеки до гуртожитків, не регулювалося дорожньою розміткою та знаками. Це створювало небезпеку для численних пішоходів — жителів мікрорайону «Казбет» і студентського містечка.

За словами Артура Акопяна, ще рік тому він як депутат звернувся до директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Він подякував управлінню вуличної інфраструктури Черкаської міської ради за те, що його пропозицію було враховано.

— Все ж краще пізно, ніж ніколи, бо тепер наші студенти та мешканці мікрорайону «Казбет» будуть переходити дорогу безпечно та за правилами дорожнього руху, — зазначив він у своєму дописі у facebook.

— Дякую за встановлений знак. Бо «відрізок» — небезпечний, — написала у відповідь заступник директора ННІ історії і філософії Світлана Гальченко.

— Збулася ще одна мрія жителів нашого району, дякуємо, Артуре! — додав вихователь гуртожитку № 2 Олександр Дубина.

— Добре, що наші студенти та аспіранти дбають про свою alma mater, — відзначив ректор університету Олександр Черевко. — Прикладом такого небайдужого ставлення є депутатська діяльність Артура Акопяна. Дякую йому за підтримку!

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького