Приймальною комісією Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького підготовлено алгоритм дій вступника на основі повної загальної середньої освіти:

  1. Підготувати пакет потрібних документів («Перелік документів для вступу»).
  2. Починаючи з 1 серпня створити електронний кабінет вступника на сайті ez.osvitavsim.org.ua («Відповіді на запитання бакалавра 2020»).
  3. Для вступників на спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (декоративне мистецтво), 017 Фізична культура і спорт –потрібно зареєструватися для проходження творчих конкурсів до 07 серпня (на місця державного замовлення) або до 13 серпня (на місця виключно за контрактом) («Творчий конкурс»). Після реєстрації до вас зателефонує працівник приймальної комісії і надасть більш детальну інформацію.
  4. У період з 13 по 22 серпня подати документи (сформувати електронні заяви у своєму електронному кабінеті). Однак є винятки певних категорій вступників, які подають заяви паперово («Правила прийому»).
  5. У період з 23 по 27 серпня – очікуємо результатів конкурсу.
  6. 27 серпня електронна база оприлюднить списки, рекомендованих до зарахування за державним замовленням (зайти в свій електронний кабінет і перевірити статус свої заяв).
  7. Вступники, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті буде запис «рекомендовано до зарахування» за однією із заяв), до 18-00 31 серпня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію («Розташування відбіркових комісії»). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.
  8. Вступники, які не отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті відсутній запис «рекомендовано до зарахування»), до 18-00 6 вересня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію («Підрозділи приймальної комісії») та укласти договір про надання освітніх послуг (для осіб, які не досягли 18-річного віку, обов’язкова присутність одного із батьків вступника). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.
  9. Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.

Приймальна комісія