У ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтв у межах заходів відзначення Дня захисників та захисниць України відбулася зустріч з героями АТО/ООС.

Студенти першого курсу мали змогу долучитися до національно-патріотичного спілкування з ветеранами й отримати відповіді на ті питання, які їх цікавили.

Також у ході зустрічі з героями України, за позивними «Вовк», «Танчик» та «Гремлін», відбулася хвилинка спогадів їх побратимів, де солдат Володимир «Танчик» зачитав поетичні рядочки, написані у зоні АТО/ООС. Саме там натхнення знайшло солдата, а слово як зброя, закарбувавшись на папері, увіковічило пам'ять про відважність та людський подвиг. Завжди пам'ятаймо!

На очах студентів та викладачів бриніли сльози від сакрального змісту рядочків:

«Немає вже сина. Немає солдата. Душа, мов та птиця, з гнізда полетіла...»

Сильні духом, незламні, усміхнені у кутиках очей — саме так можна схарактеризувати кількома словами запрошених гостей заходу, учасників бойових дій.

Студенти та викладачі навчально наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва палкими оплесками подякували усім захисникам і захисницям України, які оберігають наші життя. Слава Україні!

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва