Перші  навчально-наукові пірозділи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели збори для першокурсників та їхніх батьків.

Навчально-науковий інститут іноземних мов привітав першокурсників із вдалим вибором майбутньої професії та вступом до нашого університету. Студенти вперше зібралися разом в актовому залі університету та поспілкувалися з представниками дирекції інституту та завідувачами випускових кафедр. Директорка інституту, доцентка Людмила Швидка розповіла студентам та їхнім батькам про особливості організації освітнього процесу в наступному навчальному році, побажала успіхів у навчанні та відповіла на запитання, які хвилюють студентів.


Вичерпну інформацію про особливості навчання в Черкаському національному отримали першокурсники ННІ природничих та аграрних наук та їхні батьки. Цього року родина інституту поповнилась 69 першокурсниками. Під час зустрічі директор навчально-наукового інституту Максим Гаврилюк  розповів про особливості використання електронного документообігу, систему оцінювання, перспективи навчання тощо.  Усі учасники отримали спецвипуск газети «Черкаський національний», підготовлений відділом інформації та зв’язків з громадськістю спеціально для першокурсників.


Провели конструктивні розмови першокурсниками і представники дирекції ННІ української філології та соціальних комунікацій,


деканату ФОТІУСу,


дирекції ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я.