Підбито підсумки VІІІ міського конкурсу учнівських наукових робіт «Юні історики Черкащини» на тему «Богдан Хмельницький — великий син українського народу». 

Конкурс, що проходив з 24 жовтня по 24 грудня 2020 року, був присвячений 425-річниці від Дня народження Богдана Хмельницького та 100-річчю Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Проявили інтерес та взяли участь у конкурсі «Юні історики Черкащини» 84 учні 17-ти загальноосвітніх закладів та курсанти професійного автодорожнього ліцею міста Черкас. Останні впродовж 4 років є активними учасниками заходів, що проводяться на базі ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Журі відзначило дипломами та подарунками авторів 34 робіт та їхніх керівників. Вони найбільш ретельно виконали поставлені умови конкурсу і творчо підійшли до розкриття теми дослідження.

Організатори конкурсу висловлюють вдячність адміністраціям навчальних закладів і безпосередньо вчителям історії за надану учням можливість взяти участь у науково-просвітницькому заході, організованому навчально-науковим інститутом міжнародних відносин, історії та філософії.

Вітаємо всіх учасників, призерів і переможців VІІІ міського конкурсу учнівських наукових робіт «Юні історики Черкащини» та їхніх керівників із прийдешніми зимовими святами! Бажаємо подальших успіхів в отриманні нових знань, творчого натхнення та досягнення поставлених цілей.

Повний список переможцiв i призерiв VІІІ міського конкурсу учнівських наукових робіт «Юні історики Черкащини».

 

 

 

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії