У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбудеться зустріч з радником Міністра інформаційної політики, Героєм України, бранцем Кремля Володимиром Жемчуговим.

Участь у заходах також візьме Перший заступник Міністра інформаційної політики Еміне Джапарова. Зустріч проходитиме у форматі «відкритого мікрофону» — кожен матиме змогу поставити своє питання. Під час заходу відбудеться презентація стрічки «Бранці Кремля», знятої на замовлення Міністерства інформаційної політики України.

Захід відбудеться 25 квітня об 11:00, в конференц-залі НК №1 (бул. Шевченка, 81)

Перед цим, о 10:00, запланована прес-конференція для місцевих ЗМІ.

Довідково:

Володимир Жемчугов — учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року — організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків так званої «ЛНР». У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, курсантами, військовослужбовцями.