Запрошуємо переглянути безоплатний вебінар видавництва «Cell Press» — «Перегони проти ГРВІ SARS-CoV-2: вакцини, варіанти та не тільки».

Захід відбудеться 29 квітня 2021 року о 12:00 за східним часом.

Минуло більш як рік, як Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила інфекцію SARS-CoV-2 пандемією. Відтоді вчені-медики і мікробіологи рухалися блискавично, щоб зрозуміти еволюцію вірусу та розробити способи запобігання подальшому поширенню. Це призвело до затвердження кількох вакцин, а разом із цим і надії на те, що ми наближаємось до кінця пандемії. Проте в нашій гонитві проти ГРВІ-CoV-2 ще можна багато чому навчитися — уроки, які можна додатково адаптувати для запобігання спалахів у майбутньому.

На цьому вебсемінарі Маріон Пеппер (Університет Вашингтона), Девід Мартінес (Університет Північної Кароліни) та Бетт Корбер (Національна лабораторія Лос-Аламос) розглянуть різні аспекти еволюції вірусів, стратегії вакцинації та імунітет господаря, який може озброїти нас залишатися попереду SARS-CoV-2.

Після переговорів відбудеться панельна дискусія з доповідачами з можливістю поставити питання, що стосуються їх досліджень і навчання. Ми сподіваємось, що вебінар може допомогти відзначити досягнення наукової спільноти за минулий рік, продовжуючи при цьому розширювати наше розуміння цієї безпрецедентної пандемії.

РЕЄСТРАЦІЯ

ННІ природничих та аграрних наук