Студентка-першокурсниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я Юлія Шкарупа завоювала дві бронзові нагороди в особистому спарингу і командних формальних вправах на XXIЧемпіонаті Світу з тхеквондо. Змагання проходили умісті Пловдив (Болгарія) з 24 до 30 серпня.

Нагадаємо, ЧНУ ім. Б. Хмельницького має вагомі спортивні здобутки. За результатами XIV літної Універсіади України у загальнокомандній першості серед 116 закладів вищої освіти ЧНУ посів 7 місце. А за результатами загальнокомандної першості у ІІ категорії (ЗВО, що мають інститути чи факультети фізичного виховання) зайняв другу сходинку.

Відзначилась баскетбольна команда ЧНУ, яка стала чемпіоном України серед студентів і перемогла у Всеукраїнській Універсіаді з баскетболу. Футболісти поступилися в результаті серії пенальті команді Національного університету фізичного виховання і спорту та посіли ІІ місце серед студентів України.

Вагомі здобутки мають легкоатлети. Також третє місце посіла чоловіча естафетна команда, а жіноча команда зі спортивної гімнастики завоювала ІІІ командне місце.

Тетяна Завгородня, студентка ІІІ курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького