Цьогоріч вступники до магістратури на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» вперше проходитимуть предметне тестування в межах єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Пропонуємо потенційним магістрам ознайомитися зі зразками завдань предметних тестів. Добірки уклали робочі групи, координацією діяльності яких опікується Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти.

ЗРАЗКИ ЗАВДАНЬ ПРЕДМЕТНИХ ТЕСТІВ

Зауважимо, що Науково-методичний центр ВФПО  в процесі підготовки та проведення ЄФВВ забезпечує: організацію навчання членів підгруп із питань педагогічного (стандартизованого) оцінювання, тестології та розроблення програм предметних тестів; відбір, організацію роботи та проведення навчання розробників завдань; організацію укладення тестових завдань та підготовку наборів тестових завдань; організацію аналізу результатів вступного випробування.

Нагадуємо, що предметні тести ЄФВВ міститимуть по 140 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин.  Зміст завдань відповідає програмам, затвердженим Міністерством освіти і науки України.

Звертаємо увагу потенційних магістрів також на те, що для вступу на будь-яку спеціальність (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати єдиний вступний іспит (ЄВІ)

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Приймальна комісія