14 викладачів Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота пройшли курси підвищення кваліфікації на базі ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва та військової кафедри Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького протягом 12-13 січня.

Заняття були організовані з метою підвищення методичної та професійної майстерності педагогічного складу в форматі співпраці між навчальними закладами.

У ході навчання розглянули питання методології, психології управління військовими колективами, особливості викладання дорослій аудиторії, проблемні питання освітнього процесу зі специфічними умовами навчання та багато інших, важливих й актуальних на сьогодні тем.

Подібні заходи є важливим елементом у роботі як персоналу Головного центру, так і викладачів університету, тому що надають можливість обмінятись досвідом, здобути нові знання та йти в ногу з часом у сфері освіти і науки.

Учасники курсів розповіли, що цей захід їм дуже сподобався, з їх вуст лунали лише позитивні відгуки та сподівання на продовження співпраці в цьому напрямку в майбутньому. Усі отримали масу позитивних емоцій, нові знання та вдосконалили свій професійний рівень.

Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України
імені генерал-майора Ігоря Момота