Робочі групи при Міністерстві освіти і науки України розробили характеристики предметних тестів єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Предметні тести ЄФВВ міститимуть 140 завдань із вибором однієї правильної відповіді, на виконання яких буде відведено 180 хвилин. Вирізняється структура тесту «Облік та фінанси»: 126 завдань із вибором однієї правильної відповіді та 14 завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

Усі завдання предметних тестів ЄФВВ будуть відповідати програмам, затвердженим Міністерством освіти і науки України.

Нагадуємо: цьогоріч результати ЄФВВ потрібні для вступу до магістратури на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини». Нещодавно ми пояснили, які саме предметні тести ЄФВВ слід вибирати під час реєстрації. Охочим вступати на кілька спеціальностей галузей знань варто пам’ятати, що не можна вибирати понад два предметних тестів ЄФВВ.
Зараз триває реєстрація для участі у вступних випробуваннях до магістратури ー в ЄФВВ і в єдиному вступному іспиті (ЄВІ). Її здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти як за умови особистої присутності вступника, так і дистанційно.

Номери консультативних телефонів приймальної комісії:

067 830 96 12, 063 803 29 71.

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Приймальна комісія