У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 18–19 травня 2022 року відбудеться Всеукраїнський науково-практичний семінар  «Зарубіжна література та англійська мова: орієнтири, напрями, методика та інновації».

Захід проводиться з нагоди днів науки в ЧНУ. Організатори:  кафедра слов’янської філології і зарубіжної літератури та методики навчання та кафедра сучасних практик викладання англійської мови ННІ іноземних мов спільно з комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Черкаської міської ради.

У програмі семінару наукові та методичні доповіді, які будуть корисними для вчителів зарубіжної літератури та англійської мови; робота «Творчої майстерні» майбутніх учителів зарубіжної літератури, панельні дискусії і ще багато цікавинок.

Усім, хто бажає взяти участь у семінарі, слід заповнити реєстраційну форму:

Секція зарубіжної літератури (Початок роботи 18.05.2022 о 1000): https://bit.ly/3EKeqxa

Секція англійської мови (18.05.2022 о 1600): https://forms.gle/XWLztMzLXDKYd4PA8

Форма проведення: дистанційна

Доступ до роботи секції (ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА)

Google Meet https://classroom.google.com/c/NDkzMTUzMjg2MDIy

Код класу: nsq36lr

Вебінар для вчителів англійської мови: “Assessment in blended learning. How to motivate your students” (Оцінювання при змішаному навчанні. Як мотивувати учнів.)

Попередня реєстрація:

https://forms.gle/XWLztMzLXDKYd4PA8

Доступ до роботи секції (АНГЛІЙСЬКА МОВА) Zoom за покликанням: 

https://us04web.zoom.us/j/2178363515?pwd=YkRuOG4wQTRVTFZLNnkzdTAzKzBudz09

Ідентифікатор конференції:

Meeting ID: 217 836 3515

Passcode: 441321

Участь у роботі семінару вчителям зарубіжної літератури буде зарахована до годин із підвищення кваліфікації (з отриманням свідоцтва відповідного зразка).

Контакти для спілкування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. - кафедра слов’янської філології, зарубіжної літератури та методики навчання.

Кафедра сучасних практик викладання англійської мови: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..