22 березня 2018 року на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності.

Конкурсну галузеву комісію Всеукраїнського конкурсу представили видатні вчені української правової науки, що приїхали з різних регіонів України. Комісія забезпечила рецензування 64 студентських робіт, що надійшли з 27 вищих навчальних закладів. На підсумкові науково-практичній конференції виступило 17 студентів із 16 навчальних закладів.

Відкрив конференцію Сергій Корновенко, проректор із наукової, інноваційної та міжнародної діяльності ЧНУ імені Богдана Хмельницького, професор, який привітав учасників конференції та побажав плідної роботи і наукових звершень, наснаги, а також отримати професійне задоволення від результатів роботи, задоволення від гостинності й організації конференції Черкаським національним.

До учасників конкурсу з вітальним словом звернувся також директор навчально-наукового інституту економіки і права ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Василь Андрусяк.

Під час конференції були висвітлені важливі питання та проблеми охорони права інтелектуальної власності на твори, розміщені в мережі Інтернет, комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності у сфері ІТ-технологій, особливостей адміністрування інтелектуального капіталу підприємств в умовах загострення проблем управління інтелектуальною власністю, кібер-піратства: конфліктів, розподілу відповідальності і варіантів регулювання, стратегії охорони інноваційного об’єкта господарської діяльності та інші питання.

Переможці були нагороджені дипломами, а їх наукові керівники подяками. Усі учасники конференції отримали пам’ятні подарунки від Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ!

 Кафедра інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін, Центр інтелектуальної власності, інноватики та управління проектами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького