Ще одна група слухачів підготовчого відділення для іноземних громадян Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького закінчила навчальний рік.

Упродовж року іноземні студенти вивчали українську та англійську мови, подорожували країною, вчилися шанувати українські традиції та розуміти правила, насолоджувалися красою України та особливостями національної кухні.

Після успішного завершення підсумкового контролю отримали сертифікати, вітання від ректора Олександра Черевка та можливість продовжити навчання у ЗВО нашої держави.

Неабияких зусиль до підготовки додали досвідчені і талановиті викладачі ННІ іноземних мов, української філології та соціальних комунікацій, економіки і права, природничих та аграрних наук.

— Бажаємо успіхів абітурієнтам та не прощаємося, оскільки майже всі слухачі обрали Черкаський національний університет для навчання на бакалаврських програмах! А щоби це відбулося, і далі натхненно працюватиме колектив ННЦ «Інститут міжнародної освіти», — зазначила директор ННЦ Наталія Андрусяк

 

ННЦ «Інститут міжнародної освіти»