bgb
 
 
 
 
 

Перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Мойсієнко провів засідання Наглядової ради Черкаської регіональної агенції розвитку.

Під час зустрічі було розглянуто звіт роботи за перше півріччя 2024 року, визначено нові стратегічні цілі.

На сайті Черкаської ОВА повідомляють, що понад 5,8 млн грн залученого фінансування на проєкти. Школа грантової майстерності для ветеранів. А також надання послуг понад 300 суб’єктам господарювання. Такі результати роботи за перше півріччя представила Черкаська регіональна агенція розвитку на засіданні наглядової ради.

Окрім цього, йшлося про співпрацю з USAID, ICC та поданння проєктів до Interreg.

— Результати є, і вони чималі, — сказав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець під час участі в засіданні. — Однак для справді стратегічного розвитку нам необхідне конкретне бачення місії установи. Чітка мета, послідовність кроків і дієвість — такою бачу візію нашої агенції. Нам також надважливі спеціалісти, які робитимуть свої громади та область в цілому кращими, об’єднуватимуть і посилюватимуть.

Наразі в області вже розвивають регіональну спільноту проєктних менеджерів у громадах.

— Закохати у цю справу ще більше людей — ось наш виклик, — зауважив Ігор Табурець. — Потужна область — це сильні громади з конкретними менеджерськими рішеннями.

Довідково: Черкаська агенція регіонального розвитку заснована у 2016 році як інструмент ефективної реалізації державної регіональної політики в Черкаській області, розвитку окремих територій, зокрема громад, залученню інвестицій та фінансових ресурсів. Співзасновник Агенції, окрім Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, а перший проректор Василь Мойсієнко очолює Наглядову раду Агенції.

Джерело: сайт Черкаської ОВА