Сьогодні, 20 липня, о 18:00 завершується прийом документів на окремі спеціальності.

Зокрема, закінчується термін подання документів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» на денну та заочні форми навчання на базі повної середньої освіти для осіб:

— які проходять творчі конкурси на спеціальності «Фізична культура і спорт» і «Образотворче мистецтво» та творчий залік на спеціальність «Середня освіта (фізична культура)»;

— які мають право проходити співбесіди або вступні випробування в університеті.

Приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького звертає увагу, що до 24 липня триватиме прийом заяв для вступників на базі диплома молодшого спеціаліста.

До 26 липня абітурієнти можуть подати заяви для вступну в магістратуру. Також до 26 липня триватиме прийом електронних заяв для вступу на 1 курс ОС «Бакалавр».

В університеті функціонує Консультаційний центр приймальної комісії (бульвар Шевченка, 81, 1-й поверх навчального корпусу № 1). Тут щодня відповідають на питання абітурієнтів особисто або  за телефонами — 067-830-96-12, 063-803-29-71. 

Також в аудиторії № 203 навчального корпусу № 1 діє пункт реєстрації електронних кабінетів.

Із більш детальною інформацією про вступну кампанію можна ознайомитися в рубриці «Вступ 2018».

Нагадаємо, що у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбулися творчі конкурси з фізичної культури та образотворчого мистецтва.


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Читайте також:  Екватор вступної кампанії: близько 5 тисяч заяв абітурієнтів надійшли до Черкаського національного


Джерело: 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького