У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 25 та 26 жовтня пройдуть вибори до студентських рад. 

Цього року відповідно до Протоколу конференції студентів університету вибори відбудуться в онлайн форматі 25 жовтня в інститутах/факультетах та звичайними бюлетенями 26 жовтня — в гуртожитках студентського містечка університету.

25 жовтня, студентська громада обере голову студентської ради університету, голів студентських рад навчально-наукових інститутів/факультетів, членів студентських рад інститутів/факультетів та виборних представників до студентської ради університету.

Наступного дня, 26 жовтня, студенти, що мешкають у гуртожитках, матимуть змогу обрати за допомогою таємного голосування голову студентської ради студентського містечка та голів студентських рад гуртожитків.

Дільничні комісії розпочнуть свою роботу з 9 години ранку. Триватиме вона до 16 години дня. Закликаємо всіх студентів поставитись відповідально до підтримки та обрання кандидатів.

З програмами кандидатів можна ознайомитися на сторінках структурних підрозділів або в інстаграм сторінці @chnu_life

НЕ будь байдужим! Бери активну участь в університетському житті, відстоюй свої права, визначай стратегію розвитку університету! ВИЗНАЧСЯ І  ПРОГОЛОСУЙ!