bgb
 
 
 
 
 

Вже третій рік поспіль на базі навчально-наукового інституту природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького буде проходити безкоштовна хіміко-біологічна школа. До її роботи запрошуються учні 10-11 класів, які цікавляться природничими науками — біологією, екологією, хімією, метрологією.

Під час хіміко-біологічної школи провідні викладачі університету проводять лекції і практичні заняття з актуальних тем біологічного і хімічного спрямування. Для школярів це унікальна можливість набуття нових навичок у роботі із сучасним лабораторним обладнанням, розширення своїх знань з біології та хімії. Зацікавлені в наукових дослідженнях можуть підібрати собі керівника для виконання роботи у рамках Малої академії наук.

Заняття розпочнуться 27 жовтня 2018 року об 11:00 та проходитимуть щосуботи протягом жовтня 2018 року – квітня 2019 року з 11:00 до 12:50 у ННІ природничих наук (навчальний корпус №1, ауд. №626) за адресою: бульвар Шевченка, 81.

Прохання до школярів, які бажають взяти участь у роботі хіміко-біологічної школи, повідомити про це на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефоном за номером 067-444-69-61 (Олег Степанович). Необхідно вказати прізвище, ім’я; школу та контактний телефон. Довідки також за телефоном 37-15-51.

 

 

ННІ природничих наук