Нещодавно повернулася з навчання в іспанському університеті Вальядоліда студентка 4-Б курсу спеціальності «Філологія» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Анастасія Лозова.

Протягом 5 місяців вона навчалася в Іспанії межах проєкту КА107 Еразмус +, який успішно реалізовується в ННІ іноземних мов. Анастасія поділилася враженнями про навчання:

— Ось і підійшло навчання до кінця, екзамени успішно складені і я нарешті вдома. Всі ці пів року Іспанія захоплювала мене культурою, звичаями, природою, спілкуванням. Навчатися за дещо іншими традиціями було дійсно насолодою. Це чудовий досвід і я раджу всім не боятися таких можливостей, пізнавайте нове, обмінюйтесь досвідом, «потім» може так і не настати. І звісно я не могла не залишити там частинку себе, тому на згадку  подарувала іспанським викладачам наші традиційні мотанки. Еразмус+ — це чудова можливість і величезний досвід, за який я вдячна нашому університету і бажаю, щоб кількість грантових місць з кожним роком збільшувалася, щоб з’являлися й інші проєкти з університетами по всьому світу. Дуже вдячна директору ННІ іноземних мов Людмилі Швидкій, усім викладачам та працівникам відділу міжнародних зв’язків за розуміння та допомогу. Особливу подяку хочу висловити координаторці проєкту Erasmus + Наталі Сливці. Вона завжди підтримувала, допомагала порадою, коли виникали складнощі, раділа усім моїм новим пізнанням і хвилювалася, як за свою дитину.

ННІ іноземних мов