28 березня в ННІ Інформаційних та освітніх технологій відбувся день відкритих дверей.

Розпочалася зустріч із майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками у студентському хабі головного навчального корпусу, де до гостей звернулася директорка інституту Анна Ткаченко та голова студентської ради Анна Петрова. Вони ознайомили з особливостями навчання в університеті та переліком спеціальностей інституту Інформаційних та освітніх технологій.

Крім цього, із пісенними привітаннями виступив університетський  гурт «VOICES», серед учасників якого є і студенти ННІ ІНФОТЕХ. Молоді люди продемонстрували багатогранні можливості поєднувати творчість та навчання в нашому університеті.

Зустріч продовжилася екскурсією до «Музею українського рушника». Його директорка Наталія Ярмоленко, професорка кафедри української літератури та компаративістики, ознайомила з експозицією музею, історією тематичного розмаїття українського тканого та вишиваного орнаменту.

Після цього, абітурієнти перейшли до третього навчального корпусу, де завідувачі кафедр розповіли детальніше про специфіку навчання на кожній спеціальності та дали відповіді на питання гостей.

 

ННІ Інформаційних та освітніх технологій