bgb
 
 
 
 
 

У навчально-науковому інституті економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбувся День відкритих дверей.

Привітав абітурієнтів директор інституту Василь Андрусяк. Він розповів, що ННІ економіки і права є одним із найпотужніших підрозділів університету. Інститут здійснює підготовку за 12 спеціальностями, що мають стабільний попит на ринку праці.

— ННІ має потужну матеріальну базу, необхідну для якісного забезпечення навчального процесу. Для покращення практичних навичок студентів на базі інституту працюють спеціальні навчальні лабораторії: криміналістична, лабораторії з готельної та ресторанної справи, навчальна туристична агенція, юридична клініка. Крім цього, наш інститут — це місце, де гармонійно поєднуються професіоналізм викладачів з ентузіазмом та креативністю студентів, — зазначив Василь Миколайович.

Корисним для учнів став виступ заступника відповідального секретаря Приймальної комісії, доцента кафедри державно-правових дисциплін Олександра Сокуренка. Він розповів гостям про особливості вступної кампанії та про розподіл бюджетних місць.

Відчути себе частиною дружньої родини ННІ економіки і права майбутні абітурієнти змогли завдяки танцювальному флешмобу, організованому студентською радою.

Екскурсія інститутом продовжилася у криміналістичній лабораторії. Тут школярі стали учасниками дактилоскопічної експертизи та дізналися про особливості підготовки майбутніх юристів. Цікавим і пізнавальним був візит до лабораторій з готельної та ресторанної справи під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Марини Дроботової.

На прощання викладачі й студенти ННІ економіки і права висловили сподівання, що восени побачать юних гостей серед студентів Черкаського національного.

ННІ економіки і права